друкувати


Прикарпаття: "Весільний бум" в театрі

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-03 01:41:43
Вперше в Івано-Франківську організовано виставку пропозицій близько 120-ти представників весільної індустрії Прикарпаття. Три дні вони представлятимуть гостям усе необхідне для організації та проведення весільної церемонії чи вечірки.

Урочистий і національний одяг для наречених і гостей, квіти, весільні торти, косметика, ритуальні атрибути, прикраси і феєрверки — це ще не повний перелік пропозицій учасників "Буму". Організатори ярмарку кажуть, що весільній сервіс нині розвивається стрімкими темпами, а їхнє завдання полягає в тому, щоб об’єднати фахівців цієї індустрії та ознайомити гостей виставки з найцікавішими ідеями у весільній сфері.

Багато цікавих і несподіваних речей можна побачити на виставці, але найбільше зацікавлює відвідувачів шоколадний фонтан. Його власник, підприємець Ростислав Базалицький переконує, що цей витвір поки що найбільший в Україні, адже вміщує 12 кілограмів шоколаду, а посмакувати ним можуть близько півтисячі осіб. Коштувати такий ексклюзив для вечірки буде від 400 до двох тисяч гривень.

"Це стає досить модно у цілому світі, зокрема у нас в Івано-Франківську, люди вже хочуть щось нового побачити і замовляють цю послугу, — розповідає кмітливий підприємець, — їм приємно, звичайно, що шоколад тече гіркою і люди вмочують фрукти, які хочуть".

Барвиста атмосфера свята, презентації нових торгівельних марок і відомих брендів скликали до фойє обласного драмтеатру численних зацікавлених і професіоналів. Гостей розважають гарненькі україночки та веселі клоуни, а надворі пригощають м’ясними та кондитерськими виробами, повідомляє ОТБ Галичина.

Обговорити на форумі