друкувати


СБУ посилює боротьбу з корупцією

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-02 12:56:48
Служба безпеки України в Івано-Франківській області здійснює прийом заяв громадян з питань попередження корупційних правопорушень, захисту законних прав та інтересів фізичних і юридичних осіб від корупційних проявів.

Будь-який громадянин має можливість письмово чи особисто, звернувшись за адресою м. Івано-Франківськ, вул.Сахарова, 15, або ж за номером "гарячої лінії" 59-00-19, поінформувати Управління СБУ в Івано-Франківській області про протиправні дії осіб, уповноважених на виконання функцій держави, спрямовані на використання наданих їм повноважень для одержання матеріальних благ, послуг, пільг або інших переваг, а також інші правопорушення, пов'язані з корупцією.

Для зручності жителів області прийом заяв з даного кола питань організовано також у районних відділах Управління СБУ в Івано-Франківській області, де співробітники райвідділів здійснюють особистий прийом громадян.

За вчинення корупційних діянь та інших правопорушень, пов'язаних з корупцією, посадові особи несуть адміністративну відповідальність на підставі Закону України "Про боротьбу з корупцією". Питання про кримінальну, цивільно-правову та матеріальну відповідальність за корупційні діяння та правопорушення, пов'язані з корупцією, вирішуються відповідно до вимог чинного законодавства.

Кожне повідомлення буде ретельно розглянуто. У випадку підтвердження викладеної інформації, СБУ буде вжито заходів у відповідності з діючим законодавством.

Джерело: Прес-група Управління СБУ в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі