друкувати


Місто продовжують озеленювати

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-02 11:47:59
Працівники івано-франківського ВАТ "Зелене господарство", дбаючи про підтримання іміджу нашого Івано-Франківська як міста зелені, квітів і краси, облаштовують нові об'єкти ландшафтного дизайну в центральній частині міста.

Перед Драмтеатром створено квітник в регулярному англійському стилі. На тлі – візерунок із самшиту, який "розшито" красиво-квітучими рододендронами, спіреями, кизильниками та хвойними кущами тиса і кулястими туями. Всього тут висаджено 1733 рослини. Для підтримання цього квітника в естетичному вигляді необхідно буде проводити стрижку самшиту (1-2 рази на рік), підживлення, полив та прополювання рослин, повідомляє прес-служба міської ради.

Навколо фонтану "Кульбаба" біля готелю "Надія" влаштовано квітник в пейзажному стилі. За рахунок великомірних кипарисовиків, ялини колючої, піхти, модрини, тиса, туї, на тлі горизонтальних ялівців, бересклетів, кизильників, піроканти створено квітник в двох рівнях, який буде довго служити жителям міста, при цьому догляд за ним потрібний мінімальний: полив, підживлення, прополювання поки не зімкнуться крони висаджених рослин. Висаджено 478 рослин.

Обговорити на форумі