друкувати


Івано-Франківськ: Зовнішню рекламу впорядкують

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-29 12:41:31
В обласному центрі Прикарпаття мають намір створити ще одне комунальне господарство. Відділ називатиметься рекламно-інформаційним центром і діятиме при міському комунальному управлінні. Його працівники регулюватимуть ринок зовнішньої реклами згідно норм чинного законодавства.

Дане питання розглянули під час позачергової сесії Івано-Франківської міської ради. Наприкінці минулого року депутати міської ради підтримали рішення про створення комунального підприємства, яке б слідкувало за благоустроєм у місті. Проте, за словами міського голови Віктора Анушкевичуса, інспекція не спроможна стежити за всіма порушеннями на ринку зовнішньої реклами в Івано-Франківську. А міська казна із-за цього недоотримає кошти.

Пропозицію мера підтримали не усі народні обранці. Депутати попросили перенести розгляд даного питання на наступну сесію міської ради, таким чином вони матимуть більше часу для вивчення цієї пропозиції.

Народні обранці побоюються, що рекламно-інформаційний центр буде збитковим, як і інші комунальні господарства в місті, хоча відкидають, що таку роботу буде проводити приватна структура.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі