друкувати


Що зі сміттям робити, знає ОСББ

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-28 01:34:09
В Івано-Франківську відбулось засідання Ради голів будинкових комітетів та ОСББ, на якому обговорювалось питання участі Ради спільно з головами ОСН і ОСББ у реалізації проекту "Вдосконалення ефективного управління системою роздільного збору та переробки твердих побутових відходів в місті Івано-Франківську та регіоні", що став переможцем Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Під час реалізації цього проекту будуть визначені місця облаштування нових контейнерних майданчиків, закупівля контейнерів, проведення соціологічних досліджень щодо необхідності та шляхів впровадження роздільного збору та переробки твердих побутових відходів та інші заходи, повідомляє прес-служба міськради.

Актуальним для голів будинкових комітетів та ОСББ залишається питання співпраці з керівництвом "Теплокомуненерго" щодо формування тарифів та вирішення проблем теплопостачання в будинках. На попередньому засіданні Ради піднімалось питання необхідності більш широкого висвітлення працівниками "Теплокомуненерго" тарифів за тепло та проведення навчання щодо правил їх формування. Керівництво цього комунального підприємства не зреагувало на пропозиції голів будинкових комітетів та ОСББ, тому представники Ради вирішили звернутись в контролюючі органи з метою роз'яснення правильності нарахування плати за теплопостачання в місті.

Обговорити на форумі