друкувати


Злодій зі Сходу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-28 01:28:02
Кілька днів тому прикарпатські оперативники повернули на "малу батьківщину" особу, яку обґрунтовано підозрюють у вчиненні низки майнових злочинів. Намагаючись уникнути відповідальності за вчинені крадіжки, чоловік переховувався в регіоні за півтори тисячі кілометрів від Івано-Франківщини.

45-річний житель Коломиї торік повернувся з ув’язнення, де відбував покарання за скоєння корисливих злочинів. Однак, судячи з матеріалів порушених кримінальних справ, в яких фігурує коломиянин, це аж ніяк не вплинуло на його злодійські схильності. На сьогодні правоохоронці отримали підстави підозрювати зловмисника у причетності до семи крадіжок на території трьох районів Прикарпаття і в сусідній Буковині , повідомляє ЦЗГ УМВС України в області.

Щоразу зловмисник уночі проникав до приміщень установ чи закладів торгівлі з однією і тією метою - поцупити гроші. Кілька разів задля цього зламував цвяхотягом сейфи та касові апарати. Разом з тим не цурався викрадати цінні, на його думку, речі, які згодом спродував на ринку. Частину з викраденого правоохоронці вилучили за місцем проживання підозрюваного в Коломиї.

Зараз коломиянин перебуває під арештом. Щоб він там опинився, оперативники карного розшуку доклали максимум зусиль. Чоловік з кримінальним минулим був упевнений в тому, що його розшукують, а тому утік якнайдалі від Івано-Франківщини – до східних кордонів України. Утім, міліціонерам вистачило наполегливості і професійної майстерності вийти на слід крадія і затримати його. Для нього це стало настільки несподіваним, що попервах він втратив дар мови.

Обговорити на форумі