друкувати


Срна - найбажаніший футболіст Європи

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-27 11:50:13
Не дивлячись на те, що німецькі ЗМІ вже відправили Даріо Срну до "Баварії", а Карл Хайнц Румменіге поспішив повідомити про великий трансфер, до реального відходу капітана "Шахтаря" ще дуже далеко.

В інтерв'ю виданню "Індекс", агент Срни Дамір Штімац повідомив, що перехід Даріо в мюнхенський клуб далекий від реалізації. Що це? Гра на підвищення або є інші пропозиції? А, можливо, президент "Шахтаря" Рінат Ахметов не відпустить хорвата ні за які гроші?

- Інтерес "Баварії" не означає, що Даріо переїде до Мюнхена - це тільки одна із зацікавлених сторін. Достатні багато клубів, які хочуть вести переговори і ближче до кінця сезону і початку трансферного вікна ми активізуватимемо переговори зі всіма сторонами", - заявив Штімац.

Агент Срни не назвав клуби, які цікавилися, відзначивши тільки, що мова йде про грандів, які ставлять завдання перемоги в Лізі чемпіонів. Враховуючи, що ринкова вартість Срни приблизно 13 млн. євро, схоже, що охочому придбати Даріо доведеться заплатити значно більшу суму. Контракт хорватського півзахисника з "Шахтарем" закінчується в 2012 році і український клуб буде не легко умовити відпустити свого капітана.

"Я вважаю, що, принаймні, з хорватського боку, трансфер Срни буде одним з найбільших в історії", - додав Штімац.

Найбільшими трансферами були перехід Едуардо в "Арсенал" за 12 млн. євро, Чорлуки до "Манчестер Сіті" за 15 і Модріча в "Тоттенхем" за 21 млн. євро. Тільки англійці зможуть "потягнути" такий трансфер, у італійців немає грошей. Орієнтовна сума трансферу Даріо Срни складатиме, щонайменше, 20 млн. євро, повідомляє Газета.UA.

Обговорити на форумі