друкувати


Казанова чи Шумахер? – в результаті кримінал на 12 років

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-26 05:29:18
Казанова чи Шумахер? Захоплення цих двох кумирів боролися в душі жителя Вознесенська, що на Миколаївщині. На свій день народження хлопець забажав кохання, а зрештою вкрав автівку і, як скажений, гасав містом.

Свій 19-тий день народження Максим відзначив на всю губу. Після добрячої дози алкоголю зрозумів – йому не досить подарунків. Захотів того, чого купити не можна – кохання.

Максим, підозрюваний: "Захотелось девочек снять…"

Щоб здійснити свої еротичні мрії - Максим разом зі знайомим викликав таксі.

Віталій Говорун, перший заступник керівника Вознесенського МВ міліції: "При приезде в такси село два человека и после этого поехали в сторону Алесандровки. Начали они показывать переулки, поближе к речке".

Отак на чотирьох колесах вони шукали свого щастя в підворіттях, аж поки таксист стомився безглуздо їздити. Продовжити свою мандрівку вирішили без нього.

Максим, підозрюваний: "Значит, угрожая ножом, выкинули с автомобиля".

Водій довго благав не забирати бодай машини. Та Максим був безкомпромісний.

Максим, підозрюваний: "Говорил, пацаны, не трогайте меня, забирайте деньги. Мы сказали, что денег не надо".

П’яну парочку вже не цікавили дівчата. Як узялися за кермо – почувалися не Казановами, а Шумахерами. Утім гонщики з них такі самі, як і коханці.

Максим, підозрюваний: "Потом в столб чуть-чуть. То ли в столб, то ли в камень".

Не в стовп, не в камінь, і не трішечки – кажуть експерти. Перед гонщиками раптом постало дерево.

Олег Баланчук, заступник керівника Вознесенського МВ міліції: "В связи с тем, что находились в алкогольном опьянении, не справившись с управлением автомобиля, совершили наезд на препятствие – дерево. В результате чего произошла деформация автомобиля".

Розбили головами лобове шкло і ще довго намагалися завести двигуна. А зрозумівши, що годі - забрали магнітолу й видлубали колонки. Це щоб якісь спогади про святкування були. Іменинників знайшли вже наступного ранку. За пограбування 19-річний Максим і його друг можуть сісти за ґрати на 12 років , повідомляє НТН.

Обговорити на форумі