друкувати


І.Кріль: вихід із партії кон’юктурних людей лише зробить партію монолітною

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-22 11:14:42
"У рішенні ради Черкаської обласної організації Єдиного Центру немає політичної позиції, лише політична кон'юнктура, яка викликана сильним тиском з боку адмінресурсу" - так прокоментував лідер Єдиного Центру Ігор Кріль заяву ради Черкаської облорганізації про вихід із партії.

За переконанням Ігоря Кріля, Єдиний Центр вже активно боровся із урядовим та регіональним адмінресурсом під час цьогорічних виборів до місцевих органів влади та перемагав на цих перегонах. "Впораємося і з тиском із боку голів обласних держадміністрацій", - додав лідер Єдиного Центру, повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

Він упевнений, що "вихід із партії кон’юктурних людей лише зробить ще більш монолітним Єдиний Центр. Це дасть нам змогу війти у виборчу кампанію командою однодумців, а не біржею працевлаштування для місцевих князьків. І ми зможемо гарантувати, що кожен, кого Єдиний Центр делегуватиме у владу, буде відстоювати інтереси громадян України, а не триматися за свою посаду і шукати чийогось покровительства".

Обговорити на форумі