друкувати


Відмичка проти міліції не допоможе

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-21 11:46:13
Оперативники Пасічнянського відділення івано-франківської міліції вивели на "чисту воду" чергового автошкідника. Ним виявився 35-річний мешканець обласного центру. Як з’ясувалося, зловмисник заздалегідь обирав об’єкт посягання, а потім, переконавшись, що водій буде відсутній певний час, проникав до салону автівки і викрадав цінні речі. Щоб відкрити чужу машину, крадій використовував відмичку. Коли ж остання не допомагала, просто розбивав скло.

Водій мікроавтобуса, який припаркував машину поблизу продуктового ринку став останньою жертвою автозлодія. Допоки чоловік робив покупки, зловмисник проник до його машини. Щоправда, злодійчук й гадки не мав, що цього разу став об’єктом прискіпливої уваги співробітників міліції. Крадія затримали в той момент, щойно він витягнув магнітолу.

Як повідомив заступник начальника Пасічнянського відділення міліції Іван Бандура, в даний час встановлюється причетність підозрюваного до вчинення інших аналогічних злочинів. Правоохоронці небезпідставно вважають, що фігурант кримінальної справи причетний до скоєння близько десятка крадіжок з чужих транспортних засобів. Воно й не дивно, адже цей франківець – наркозалежна особа, і саме ця обставина була головним мотивом його злочинних дій. До слова, раніше чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за злодійство.

Автор: Ольга Коваленко, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі