друкувати


"ВелоКраїна" розширюється на схід

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-19 11:27:34
Проект "ВелоКраїна" почав розширення своєї діяльності на інші райони Івано-Франківської області. Протягом минулого тижня проект провів презентаційні семінари в Верховині, Косові та Коломиї, які відвідали 52 зацікавлені особи, переважно - підприємці сфери туризму та представники місцевих влад.

Під час семінару присутні змогли довідатися про заплановані заходи проекту, які вже завершують своє втілення на території Яремчанщини і мають бути втілені на території інших районів області протягом 2009 та 2010 років, повідомляє Яремче.org.

Окремо було детально розказано про вигоди, які одержить місцевий бізнес від проекту, та про можливості співпраці в рамках проекту.

Варто відзначити, що проект був дуже схвально сприйнятий у всіх трьох районних центрах. Місцеві підприємці висловлювали вдячність яремчанцям за те, що не обмежилися своїм районом і вирішили зробити проект, який принесе користь цілому карпатському регіону та дозволить пропонувати туристичний продукт, що охоплює цілу Гуцульщину та Покуття.

Нагадаємо, проект "ВелоКраїна" втілюється ММГО "Центр соціальних та ділових ініціатив" м.Яремче у 2008-2010 роках за підтримки Європейського Союзу. Мета проекту - збільшити туристичні потоки до Карпат у незимовий період року, створивши умови для розвитку врівноважених форм туризму та відпочинку.

Головні заходи прокету вже завершуються на території Яремчанщини. Тут розроблено 18 веломаршрутів, 7 з яких вже ознаковано; 70 громадських місць облаштовано велостоянками; 11 садиб, готелів та котеджів облаштовано для прийому велосипедистів; відновлено 5 придорожніх місць відпочинку тощо. Центральний офіс проекту розташовано в місті Яремче.

Обговорити на форумі