друкувати


Прикарпатці готові служити

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-18 01:33:15
Під керівництвом заступника голови-керівника апарату Івано-Франківської облдержадміністрації О.Коржака відбулося засідання обласної призовної комісії.

Члени комісії заслухали звіт голів призовних комісій, військових комісарів та голів ВЛК – членів призовних комісій Городенківського, Коломийського, Снятинського районів та міста Коломиї про хід призову на строкову військову службу в районах, про розшук призовників, які ухиляються від явки на призовну комісію, про хід медичного обстеження та проблемні питання, повідомляє прес-служба ОДА.

За інформацією начальника відділу обліково-призовної роботи ОВК – заступника військового комісара з призову І.Павлюка, до війська відправлено 419 чоловік молодого поповнення. Схвальну оцінку членів комісії отримала спільна робота Коломийського військового комісаріату та органів внутрішніх справ району з розшуку громадян, які вчасно не прибули на призовні комісії.

Керівництву Городенківського та Снятинського районів дані доручення щодо забезпечення навчальних закладів районів, в яких проводяться заняття з допризовної підготовки (предмет "Захист Вітчизни"), демілітаризованою зброєю до початку нового навчального року. Відновлення роботи тиру для стрільби з малокаліберної зброї також є одним з першочергових завдань для керівництва цих районів. За клопотанням районних призовних комісій надані відстрочки від призову на строкову військову службу окремим призовникам з багатодітних сімей, які знаходяться в скрутному становищі.

Обговорити на форумі