друкувати


Безпритульні майданчики

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-14 05:03:03
Дитячими та спортивними майданчиками нікому опікуватись. Хоча вони знаходяться на балансі ЖЕО чи інших організації, все ж залишаються без доброго ґазди. В обласному центрі Прикарпаття провели інвентаризацію усіх майданчиків.

Під час проведення місячника "Спорт для всіх – спільна турбота" вивчено стан усіх спортивних майданчиків у місті. Визначено ті, які потребують негайного ремонту, а це близько 30.

Загалом в місті функціонує понад 90 ігрових та спортивних майданчиків не залежно від підпорядкування, повідомляє голова міського спорткомітету Віталій Матешко. У задовільному стані тільки ті споруди, які встановили протягом останніх років. Тобто споруди із антивандальним обладнанням. Щоб забезпечити городян ігровими площадками, владі доводиться не тільки постійно ремонтувати, а захищати майданчики від самих же людей. Антивандальних майданчиків у місті більше 20. Передусім вони обгороджені та закриваються у нічний період часу. Більшість укомплектованих спортивних місць вкриті синтетичним покриттям і знаходяться на балансі спортивних та навчальних закладів, решта підпорядковані ЖЕО.

Міський голова Івано-Франківська під час міськвиконкому доручив управлінню архітектури також вивчити стан територій, де розташовані дитячі та спортивні майданчики.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі