друкувати


Начувайтесь, чиновники, молодь іде!

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-11 11:27:35
Днями голова ОДА Микола Палійчук урочисто вручив сертифікати 60-тьом молодим людям, які протягом восьми тижнів стажувались в стінах Івано-Франківської ОДА за проектом Молодіжної адміністрації "Майбутнє в руках молоді".

Завершальне спілкування стажерів з головою ОДА відбувалося в невимушеній і дружній атмосфері. Адже молоді люди на ділі довели свою цілеспрямованість та енергійність. Микола Палійчук поцікавився їх думкою щодо плюсів і мінусів державної служби. Свої ідеї стосовно покращення нашого суспільства висловили найбільш сміливі учасники розмови. В результаті обговорення було вирішено створити дієву групу по пропаганді здорового способу життя серед молоді, напрямок роботи якої скеровуватиме Молодіжна адміністрація, повідомляє прес-служба ОДА.

Загалом, із виступів молодих стажерів стало зрозумілим, що проект МОДА "Майбутнє в руках молоді" стартував вдало. Молодь оперувала теоретичними знаннями і за ці 8 тижнів набралася практичного досвіду. Це значно посилило відчуття впевненості у власних силах і остаточно переконало більшість в бажанні працювати на розвиток своєї області. "Ми сподіваємося, що ви повернетесь до нас на посади керівників!", - кінцевий месидж голови облдержадміністрації Миколи Палійчука тільки підтвердив таку думку.

Окрім цього, за підсумками стажування кожен учасник написав твір "Якби я був головою ОДА". Микола Палійчук пообіцяв особисто прочитати всі твори, адже саме за ними буде визначено тих, хто потрапить до кадрового резерву обласної державної адміністрації.

Як зазначив голова Молодіжної адміністрації Володимир Олійник, даний проект виявився успішним насамперед тому, що допоміг віднайти багато яскравих особистостей, які в майбутньому будуть залучатися до роботи в МОДА.

Обговорити на форумі