друкувати


Міліція краю вшанувала фронтовиків

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-09 01:50:12
В обласному управлінні внутрішніх справ вшанували ветеранів міліції, яким у молоді роки судилося пройти фронтовими дорогами другої світової. Після вигнання загарбників з рідної землі вони виконували не менш важливу місію – боролися зі злочинністю і забезпечували правопорядок.

Немало з ветеранів війни відтак стали й ветеранами органів внутрішніх справ, за плечима яких по двадцять і більше років.

Вітаючи фронтовиків з річницею Перемоги над фашистами, перший заступник начальника УМВС в області полковник міліції Ігор Сав’юк від імені нинішнього покоління правоохоронців щиро подякував їм за фронтову і службову звитягу. Міліція краю й надалі в міру необхідності і в межах своїх можливостей допомагатиме ветеранам у вирішенні життєвих проблем і питань медичного забезпечення.

Учасники зібрання поклали квіти до підніжжя пам’ятника у меморіальному комплексі воїнам, що загинули на війні, вшанувавши пам’ять про бойових побратимів, які навічно залишилися на фронтах найжахливішої в історії людства війни.

Цього ж дня з ветеранами війни і міліції зустрілися вихованці Угорницької школи-інтернату, яким опікується УМВС в області. Фронтовики поділилися з дітьми своїми спогадами про молоді роки, а учасники художньої самодіяльності навчального закладу натомість подарували гостям тематичний концерт, присвячений Дню Перемоги.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі