друкувати


І майдан заквітчали, й самогоном частували

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-08 01:36:46
Вчора на Вічевому майдані, на честь святкування Дня народження Івано-Франківська квітникарі міста з місцевого обслуговуючого кооперативу "Первоцвіт" спільно з міським управлінням торгівлі та зеленим господарством презентували величезну вітальну листівку викладену із живих квітів.

Окрім того, присутні могли подивитися на святкові пахучі композиції з троянд, хризантем, кал, гвоздик, а також на рослини і дерева, які використовують у ландшафтному дизайні: барбариси азалії, туї, рододендрони і т ін. Усе це вирощено у місцевих господарствах. "Нам приємно працювати з квітами, бо таким чином набираємося позитиву від природи, - розповідають Коломия ВЕБ Порталу учасники виставки. - Цей позитив ми вирішили подарувати людям".

Аби настрій був ще кращим квітникарі частували традиційними українськими стравами. Було тут сало, квашені огірки, буженина, домашній сир та й спиртні напої. Останні, до речі, виготовлені на основі рослин: самогон з кропиви та малини і вино з трояндових пелюсток. Гості міста відзначили вміння й талант квітникарів, бо окрім вирощуванням краси, вони добрі господарі та городники.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі