друкувати


Перед Івано-Франківською красою криза відступила, а Влад Яма не заліз під стіл від сорому (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-05-06 12:24:51
Вчора в Івано-Франківську обрали найкращу дівчину року. У конкурсі брали участь 13 найкрасивіших представниць прекрасної статі.

Оцінювало їх поважне журі, у складі якого були самі чоловіки, серед яких директор рекламної агенції з Тбілісі Макс Річман, директор танцювального клубу "Динамо", керівник Інтернет-провайдера конкурсу, компанії "Uteam", приватний підприємець-перевізник Василь Пнівчук. Головою журі замість мера міста Віктора Анушкевичуса, який, на жаль, чомусь не прийшов помилуватися красою франківчанок, був відомий танцівник Влад Яма. Своєю присутністю, красою і вишуканістю потішили "Міс Україна Всесвіт-2009" Христина Коц-Готліб та директор конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт" Анна Філімонова.

Як повідомила Коломия ВЕБ Порталу, режисер дійства, деректор знаної в Україні школи краси "Ювента" Тетяна Терсенова-Заводовська, особливо привабливими дівчата були під час так званого антикризового конкурсу, де вони представили сукні пошиті з… різного непотребу. Адже недаремно кажуть, що жінка може з нічого зробити капелюшок, салат і... скандал. Франківчанки вміють ще й шити сукні... з бубликів, коктейльних соломинок, пластику, фольги, компакт-дисків, прищіпок, поліетиленових пакетів та гілочок папороті.

"Не варто називати цей конкурс антикризовим, - мовив зачарований українською вродою Макс Річман, - бо хіба буде криза в країні, де такі прекрасні, розумні та винахідливі дівчата. Отож жодних шансів - для кризи". Відзначив франківчанок та високий рівень конкурсу і Влад Яма. "Я побував на багатьох подібних дійствах і, чесно зізнаюся, що під час відповідей деяких претенденток на корону хотілося лізти під стіл від сорому, - розповідає Коломия ВЕБ Порталу відомий танцівник. - В Івано-Франківську я зачарований безпосередністю, добротою, розумом і талантами молодих прикарпаток".

Кожна з дівчат, яка брала участь у конкурсі, отримала численні подарунки від спонсорів та титул. Отож третьою віце-красунею стала Ірина Дишкант, корону другої найкращої дівчини Івано-Франківська здобула Вікторія Нісонська, а першою віце-красунею обрали Ірину Гладку. Переможницею конкурсу стала Маріанна Майданська, студентка п’ятого курсу факультету обліку й аудиту з Галицької Академії. Вона братиме участь у конкурсі "Міс Україна-Всесвіт".

За словами директора конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт" Анни Філімонової, Маріанні протягом року заборонено виходити заміж, народжувати дітей та зніматись в чоловічих журналах.



Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі