друкувати


Від сесії міськради звільнити може… морг або реанімація

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-29 12:25:20
Учора під час чергової сесії івано-франківської міськради місцеві народні обранці так і не змогли заслухати запланований звіт керівника "Іванофранківськтеплокомуненерго" Арсена Блащука. Він не прийшов на сесію у зв’язку із перебуванням на лікарняному. Не було і його заступника - терміново поїхав у відрядження. Фінансового директора підприємства, який був готовий виступати, ніхто слухати не хотів. Усім кортіло так би мовити з перших уст почути про діяльність проблемного підприємства.

Дехто із присутніх депутатів згадав радянські часи, коли на наради у вищих партійних функціонерів просто неможливо було не прийти. Звільнити від них могло тільки "перебування у реанімації або…в моргу". На щастя пан Блащук ані в одному, а ні в іншому місці не перебуває. Більше того, депутати казали, що днями бачили як він спокійнісінько ходив по місту. Ну навіщо йому всі оті клопоти із сесією та звітом!

Проте знайшлися й захисники, які мовлять, що підприємство не збиткове, вчасно сплачує податки і є одним із найкращих в Україні. Насамкінець сесії міський голова Віктор Анушкевичус сказав, що питання про звіт "Іванофранківськтеплокомуненерго" таки не закрито і буде розглянуто на наступному сесійному засіданні. Отож теплова епопея триває.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі