друкувати


Про молодь згадують напередодні передвиборчих перегонів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-24 04:26:03
Українська політика потребує молодих політиків. Молодь хоче заявити про себе, зібратись та сформувати активну команду. Основною з’єднуючою ланкою є спільна мета та програма дій.

"Головне – віра у себе та своїх близьких. Так, сьогодні нас небагато, але по всій Україні проходить хвиля єднання молоді під прапорами нашої організації. Так, нам важко, українці перестали довіряти та вірити політикам. Але ми – не політики. Ми – члени громадської організації, котра дбає про інтереси кожної молодої людини", - заявила голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Народний альянс молоді" Ружена Волянська у Тисменицькому районі під час візиту на Івано-Франківщину, повідомляє ВМГО "Народний альянс молоді".

У ході робочої поїздки до Івано-Франківської області першого дня голова ВМГО "Народний альянс молоді" відвідала Тисменицький район, зустрівшись із активом організації. Того ж дня Ружена Волянська та голова Івано-Франківської обласної організації "НАМ" провели круглий стіл з представниками студентства усіх вищих навчальних закладів міста. Зустріч була цікавою, під час неї молодь влаштувала дебати. Байдужих не залишилося, оскільки кожен висловив власні міркування щодо сьогодення та ролі молоді у житті рідного краю.

"Так, про молодь згадують напередодні передвиборчих перегонів. Більшість організацій створюються під вибори. Нам нав’язують свої ідеї та вішають ярлики. Ми ж заявляємо, що ми не декларуємо загальноприйняті тези. Ми пропонуємо чіткий план дій. Ми запрошуємо вас брати активну участь у житті власного міста, села, селища, района. Ми закликаємо вас створювати своє майбутнє. Ми пропонуємо програму, адаптовану до вашого населеного пункту та регіону", - зазначила Ружена Волянська під час виступу у м. Коломия.

"Наша мета – привернути молодь до обговорення гострих соціально-економічних проблем рідного краю та взяти активну участь у подоланні їх, пропонуючи план дій. Ми прагнемо довести, що здоровий спосіб життя – корисно та модно. Здорова людина – це здорова нація. І це наш девіз. Кожен українець заслуговує на світле й процвітаюче майбутнє. Наша організація зробить усе можливе, щоб верхівка політичної еліти почула кожного українця! В єдності сила, і ми це доводимо!", - виголосила голова ВМГО "Народний альянс молоді" Ружена Волянська на зустрічі із молоддю в будинку культури в м.Снятині.

У найближчий час молодіжні зустрічі за участі голови ВМГО "Народний альянс молоді" Ружени Волянської, відбудуться у Рівному, Житомирі, Вінниці, Тернополі, Львові, Севастополі та інших містах і областях України.

Обговорити на форумі