друкувати


Час до війська, час

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-17 11:36:10
Вчора на засіданні обласної призовної комісії під головуванням заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації О.Коржака розглянуті перші підсумки призову та організації роботи районних призовних комісій. Отож прикарпатські юнаки проходитимуть службу у військових частинах, дислокованих у всіх регіонах України. В рамках весняної призовної кампанії зі збірного пункту обласного військового комісаріату вже відправлено до війська 60 призовників.

Загалом протягом весняного призову для комплектування військових частин Збройних Сил та інших військових формувань України військовими комісаріатами області буде призвано – 672 осіб. Зокрема, до Збройних Сил України будуть призвані – 480 осіб, до Внутрішніх Військ МВС України – 155 осіб, до Державної спеціальної транспортної служби України – 37 осіб. Утворені в області відповідні районні та міські призовні, військово-лікарські комісії укомплектовані досвідченими фахівцями та забезпечують виконання встановлених завдань.

Серед районів області краще організована робота призовних комісій Верховинського, Городенківського, Калуського, Косівського, Рожнятівського та Снятинського районів. Завдяки саме їх роботі, у війська ідуть кращі представники нашої області, котрі мають добре здоров’я, освіту, високі морально-психологічні якості. За дорученням голови обласної комісії додаткові зусилля будуть направлені на облаштування призовної дільниці в Галицькому районі, яка постраждала від повені.

Джерело: Прес-служба ОДА
Обговорити на форумі