друкувати


Польща, Україна і Євро 2012

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-16 04:29:43
Польща та Україна не втратять Євро 2012, - запевнив у Києві Мішель Платіні. Президент УЄФА перебуває в Україні, де перевіряє підготовку українських міст до проведення Чемпіонату Європи з футболу.

Президент УЄФА Мішель Платіні підкреслив, що фінальні матчі Євро 2012 повинні відбутись у Києві та Варшаві. Остаточний вибір решти міст-господарів Євро проведе УЄФА.

Мішель Платіні: "Ми вирішемо 12 або 13 травня, в Бухаресті, які міста прийматимуть Євро 2012. І чи будуть це чотири міста у Польщі і чотири в Україні, чи по три тут і там, чи чотири і два, чи шість і нуль, чи п’ять і одне. Це – рішення Виконавчого Комітету УЄФА, котрий збереться у Бухаресті."

Президент Федерації Футболу України Григорій Суркіс після розмови з Мішелем Платіні назвав себе оптимістом і висловив надію, що спільна праця і єдність України та Польщі допоможе якомога краще підготувати Чемпіонат Європи з футболу. Віце-прем’єр-міністр Іван Васюник, котрий в українському уряді відповідає за організацію футбольного чемпіонату, запевнив, що Рада Міністрів контролює перебіг праць до Євро 2012. Васюник сказав, що незавжаючи на кризу і фінансові обмеження, Україні вдалося вже багато зробити, але теж підкреслив, що "залишилося більше праці, ніж вже виконано".

Наступною після Києва зупинкою у подорожі Мішеля Платіні є Варшава, повідомляє Польське радіо.

Обговорити на форумі