друкувати


Діти прагнуть уваги та тепла від суспільства щодня (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-15 05:32:19
Сьогодні в залі засідань Коломийської міської ради було людно, панувала домашня тепла атмосфера. Проводилося вручення продовольчих пакетів дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, яких в Коломиї на обліку нараховується сорок двоє.

Третій рік поспіль проводиться подібна акція міською владою. На зустріч з сиротами та їх опікунами завітав Коломийський міський голова Юрій Овчаренко та отець Іван Остафійчук, декан м.Коломиї.

Мер привітав присутніх з наступаючими святами та побажав добробуту обездоленим дітям, а також, щоб у душах їх була любов до ближнього. Юрій Овчаренко наголосив, що обов’язком міської влади є допомога у будь-яку хвилину, а не тільки перед святами. В свою чергу отець Іван дав настанови всім присутнім жити в любові, в терпимості і покорі.

Потім вручалися дітям та їх опікунам талони на 200 грн, на підставі яких в магазині "Соломон" вони могли отримати продовольчий кошик до Великодніх свят. Ігор Вахняк, начальник служби у справах неповнолітніх міської ради, не міг не нагадати присутнім опікунам про великий їх обов’язок перед вихованцями. Крім того, було нагороджено декількох опікунів грамотами за сумлінне ставлення до їхньої нелегкої місії.

Подібні подарунки також приурочують до Дня захисту дітей, Дня знань, а також на Миколая. На запитання чи допомагають у цій благородній справі підприємці та спонсори Ігор Вахняк відповів, що зазвичай лише в день св. Миколая. Але ж наші діти прагнуть уваги та тепла від суспільства щодня, тому слід якомога активніше підтримувати такі акції та робити це явище звичним.





Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі