друкувати


Підтримай Світлану Лободу для участі в "Євробаченні-2009"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-14 02:05:37
Менеджмент співачки, компанія "УКРНЕТ" і банк "Фамільний" організували проект підтримки Світлани Лободи для участі в міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2009", який пройде в травні цього року в Москві.

Практично у всіх країн-учасниць "Євробачення" є традиція - підтримувати своїх артистів. Така звичка цілком обґрунтована - адже на цьому конкурсі виконавці презентують не стільки себе, скільки свої рідні держави. Саме тому в цьому році українці вирішили хоча б на час забути про кризу і підтримати народну улюбленицю - Світлану Лободу, якій належить настільки важлива і серйозна місія - довести, що Україна таки дійсно є самою "співаючою" країною світу.

В один прекрасний день Світлані почали надходити пропозиції фінансової підтримки - від абсолютно різних людей, з абсолютно різних регіонів! Менеджмент артистки, враховуючи критичне становище, вирішив не відмовлятися від такої можливості, а популярний український портал www.ukr.net і банк "Фамільний" виступили партнерами і вирішили надати всебічну допомогу. Так виникла ідея проекту "Підтримка Світлани Лободи для участі в "Євробаченні-2009". Тепер кожен бажаючий підтримати Світлану Лободу на "Євробаченні-2009": перерахувавши допомогу (на р/р 26005000000010 в КФ ТОВ "Банк Фамільний", м.Київ, МФО 334840, ЕДРПО 33240342, ТОВ "Эс энд Эй мьюзик групп". Призначення платежу - "Внесок на підтримку українського артиста С.Лободи для Євробачення-2009") або ж відіславши листа зі словами підтримки на адресу s.loboda@ukr.net.

Світлана Лобода не тільки не відмовилася від ініціативи своїх співгромадян, але була приємно здивована і вдячна: адже всім відомо, що підготовка до "Євробачення" вартує колосальних фінансових, фізичних і душевних витрат. І все це лягає на плечі однієї людини - самого ж артиста. Несправедливо? Ще б пак! Звичайно ж, було б простіше, якби до підготовки підключилася держава, але оскільки цього не відбувається, ініціативу в свої руки взяли самі українці - гарячі шанувальники не тільки співачки, але і своєї країни.

Співачка зізналася, що така підтримка їй вкрай необхідна зараз. Адже задля підготовки до "Євробачення-2009" Світлана відмовилася від усіх запланованих концертів - тобто, втратила єдине джерело доходів. Весь вільний час артистка співає і проводить репетиції з шоу-групою, тому на зміцнення своєї фінансової бази його просто не залишається. Тому якби не проект "Народна підтримка Світлани Лободи для участі в "Євробаченні-2009", співачці, можливо, б довелося просто відмовитися від конкурсу. Прості підрахунки: одне лише проживання делегації в акредитованих організаторами "Євробачення" готелях коштує близько $ 100 000. Додайте до цієї цифри вартість промо-туру мінімум 7 країн Європи - адже це необхідно для того, щоб артист зміг заявити про себе. Залишаються ще костюми, декорації, спецефекти і багато інших дрібниць, без яких виступ просто не зможе відбутися. У підсумку вимальовується величезна сума, яку далеко не кожному артистові під силу зібрати, особливо - самостійно.

Щоб віддячити людей, Світлана Лобода запропонувала влаштувати серед всіх учасників "Народної підтримки" розіграш квитків на "Євробачення-2009": таким чином, 5 травня будуть відомі імена 3 щасливчиків, які поїдуть до Москви на "Євробачення" в якості групи підтримки. Відбирати переможців співачка буде самостійно і, само собою, "наосліп".

Всю інформацію про проект "Народна підтримка Світлани Лободи для участі в "Євробаченні-2009" можна знайти на сайті PLAY - там зібрано не тільки творчість Світлани Лободи, але й подробиці акції, імена людей, що зробили підтримку та побажання усіх нас. Ваш вклад або просто теплі слова, відправлені на е-мейл s.loboda@ukr.net, допоможуть співачці не тільки вирушити на міжнародний конкурс "Євробачення-2009", але й повернутися з неї переможцем.

Обговорити на форумі