друкувати


Християнське місто в центрі Європи сприятливе для молоді

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-04-01 03:26:11
Під таким девізом відбудуться цьогорічні святкування днів Івано-Франківська на початку травня.

Про це Коломия ВЕБ Портал повідомила заступник міського голови Зінаїда Федорук. До речі. великого традиційного концерту для молоді біля озера не буде. Натомість відбудеться матч між командою зірок естради та прикарпатськими чиновниками. Після цього - концерт тих зірок, які грали у футбол. Кошти зібрані від заходу підуть на соціальне таксі, для людей із особливими потребами.

"У місті зараз існує реабілітаційний центр для інвалідів "Дивосвіт", куди приходять ті, люди, які закінчили спеціальні заклади і зараз не мають можливості соціально адаптуватися, - розповідає пані Федорук. - "Дивосвіт" знаходиться у пристосованих приміщеннях. Але в цих людей виникає проблема із доїздом туди. Ось ми й вирішили зібрати кошти на те, аби для них було спеціальне таксі".

Відбудуться під час святкувань Дня міста і спортивні заходи. Зокрема фестиваль екстремальних видів спорту "Х-Гуцулія". Для цього вже незабаром біля міського озера відкриють майданчик для тренувань скейтбордистів. Пані Зінаїда сподівається, що на спортивний фестиваль приїде багато молоді з усієї України, і надалі такий захід збиратиме сотні енергійних та спортивних юнаків і дівчат.

Концертом потішить івано-франківців та гостей міста християнська спільнота "Як Марія" вони організують великий концерт за участю молодих артистів з України та закордону.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі