друкувати


Через вибоїни на дорозі загинуло чотири людини

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-28 12:54:12
За минулу добу на дорогах країни було скоєно 622 дорожньо-транспортних пригод, в яких 6 осіб загинуло, 91 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. При цьому 6 ДТП було скоєно з вини водіїв, що знаходилися в стані алкогольного сп'яніння.

Найбільш резонансна аварія сталася на Закарпатті. На трасі області одночасно загинули чотири людини. За попередніми даними, аварія сталася через ями, що утворилася після зими на проїжджій частині. У дорожню вибоїни потрапила Ауді.

У транспортному засобі перебувало шість чоловік. Після потрапляння колеса автомобіля в яму, машина втратила керування, вилетіла за межі дорожнього полотна і врізалася в дерево.

У підсумку - вижити вдалося лише двом пасажирам. Щоб дістати тіла загиблих і постраждалих, рятувальникам МНС довелося залишки Ауді розпилюють на частини.

Після зими, на українських дорогах ями і вибоїни складають більшу частину дорожнього полотна. Як відомо, за його станом зобов'язані стежити комунальні служби та спеціальні дорожні підприємства. Ось тільки відповідальності за свою бездіяльність вони не несуть ніякої. Можливо, тому ніяких відновлювальних робіт на автодорогах ми не бачимо. Але і наша вина, в цьому є. Якби ми жили, як постраждалі в ДТП на Запоріжжі, у судовому порядку домоглися позбавлення волі чиновника, який відповідав за стан доріг, мабуть, ситуація б різко змінилася , повідомляють Надзвичайні події.

Обговорити на форумі