друкувати


Криза: LG згортає виробництво нетбуків і лептопів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-28 12:21:51
Триваюча криза, безпосередньо впливає на купівельний попит і змушує мобільні компанії до перегляду намічених на 2009 рік планів. Як повідомляє британський веб-ресурс Mobile Today, у цьому році компанія LG вирішила відмовитися від розширення асортименту нетбуків і лептопів на користь смартфонів з сенсорними дисплеями і (або) QWERTY-клавіатурою.

На думку корейської компанії, ринок портативних комп'ютерів у 2009 році не виправдав очікувань, у той час як смартфони на кшталт LG Cookie з сенсорним інтерфейсом або KS360 з QWERTY-клавіатурою, як і раніше, користуються стійким попитом.

У цьому році LG готує нові мобільні пристрої, розроблені з урахуванням висловлених побажань споживачів - з більш тонким корпусом, більш потужною камерою і більш місткою пам'яттю. Це не означає, що перестануть вироблятися популярні недорогі мобільні телефони з базовим набором функцій. На додаток до цього, компанія має намір ще більше приділяти увагу розширенням колірної гами корпусів мобільних пристроїв.

Що стосується нетбуків і лептопів, то до збільшення їхнього виробництва LG планує повернутися в 2010 році , повідомляє Trubka.ua .

Обговорити на форумі