друкувати


Банки, чиїми картками ще можна розрахуватись

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-26 03:42:01
Надра.Ліміти за розрахунками в магазинах і мережі Інтернет залежать від типу карти. Добовий ліміт по Visa Electron складає 50 гривень, Classic — 500 гривень, Gold і Platinum — 900 гривень на добу.

Крім того, від учора банк встановив нові ліміти на зняття коштів з карткових рахунків. Тепер для всіх власників карт ліміт складає 200 гривень. Правда, є виключення. Ті клієнти, які зареєстровані Державним центром зайнятості і одержують допомогу з безробіття на рахунок, відкритий у банку, можуть зняти до тисячі гривень на добу.

БРР. Банк реконструкції і розвитку не випускав свої карти, а обслуговувався в банку "Надра". Тому, за словами співробітниці БРР, умови банку "Надра" поширюються і на їх фінустанову.

Родовід Банк. Картою банку можна розрахуватися за товари на суму 500 гривень на день, але не у всіх торгових мережах. За словами співробітниці колл-центру фінустанови, причина вибіркової роботи пластикових карт зараз з`ясовується, і до кінця тижня неполадки буде усунено. "Складно сказати, в яких магазинах картки працюють, а в яких ні. Ось недавно пройшов платіж в магазині "Сільпо", але не факт, що у вас там проблем не буде", — розповіла дівчина.

Укрпромбанк. Безготівкові розрахунки за допомогою платіжних карт Укрпромбанку можна здійснювати в межах 5 тисяч гривень. За словами співробітника фінустанови, тип карти значення не має, а скарг на окремі магазини не поступало.

Трансбанк. У колл-центрі повідомили, що ніяких обмежень, окрім незнижуваного залишку в 50 гривень (MasterCard Maestro), за картками не існує. Правда, в головному офісі цю інформацію спростували, заявивши, що карти заблоковані до розпорядження тимчасового адміністратора.

Крім того, картки заблоковані в банках Київ, Західінкомбанк, Національний Кредит і БІГ Енергія, повідомляє УНІАН.

Обговорити на форумі