друкувати


А.ЯЦЕНЮК: Сьогоднішня політика в Україні нагадує карусель

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-24 03:38:34
Лідер "ФРОНТУ ЗМІН" Арсеній ЯЦЕНЮК вважає, що сьогоднішня політика в Україні нагадує карусель, на якій "три політики – Президент, прем’єр-міністр і лідер опозиції". За його словами, "ця карусель крутиться вже незрозуміло скільки років нашими руками, а треба, щоб вони спустилися з неї і крутили її для 46 мільйонів людей в Україні", – сказав Арсеній ЯЦЕНЮК в ефірі телеканалу ICTV вчора ввечері.

Лідер "Фронту змін" переконаний, що в парламент України "треба запустити свіжу кров і пустити нових людей". В іншому разі, на його думку, "ми й далі будемо крутитися по цьому замкненому колу, далі будемо крутитися на цій самій каруселі і вибирати з того самого, з чого уже не можна вибирати".

Арсеній ЯЦЕНЮК вважає, що зміни до Конституції України мають стати предметом національного консенсусу, а не предметом "змови між двома політичними силами". За його словами, йдеться про політичні сили, які "намагаються утримувати владу, бо вони бояться, який буде результат президентських виборів".

Лідер "ФРОНТУ ЗМІН" наголосив, що на сьогодні не бачить "для себе жодної політичної сили, з ким би я був союзником". В той же час додав, що в багатьох політичних силах є "достойні люди", які могли б підтримати його політичну ініціативу. "Поки що, і так буде й надалі, в мене є тільки політичні опоненти, політичних друзів немає", – сказав лідер "ФРОНТУ ЗМІН" Арсеній ЯЦЕНЮК.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківського обласного осередку ГО "Фронт Змін"
Обговорити на форумі