друкувати


Ю.Соловей: Моє завдання просте – встановити прямий контакт з Вами

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-24 11:38:25
В суботу, 21 березня, о 13-00 в приміщенні обласної філармонії розпочалась конференція ГО "Громадський Форум Івано-Франківська". Учасниками конференції стали члени організації, а також мешканці міста, які займають активну громадську позицію. Загалом в заході взяло участь більше 500-от івано-франківців.

Першим на конференції виступив голова ГО "Громадський Форум Івано-Франківська" Юрій Соловей. Він подякував усім присутнім за те, що завітали на конференцію. "Я впевнений в одному – сказав Юрій Соловей, – що сьогодні тут знаходяться люди, в яких є громадянська позиція, люди, які не будуть миритись з тим, що відбувається в нашому місті, люди які готові відстоювати свої права та йти до кінця".

Підсумовуючи цю думку лідер громадської організації зазначив: "Сьогодні суспільство потребує приходу нових людей, людей професійних та тих, які відповідають за свої слова. Саме тому я хочу, щоб Вам запам’яталась ця дата – 21 березня. Це день, з якого ми прийняли рішення йти у владу в місті та самостійно творити зміни".

За словами Юрія Солов’я: "Дискредитація команди Громадського Форуму, як реальних опонентів влади, почалась вже сьогодні і тому я звертаюсь до мешканців міста з проханням не вірити цій чорній пропаганді, а разом із нами пройти шлях змін".

Закінчуючи виступ, голова ГО "Громадський Форум Івано-Франківська" зазначив, що команді Громадського Форуму безперечно під силу "створити таку міську владу, яка обернеться обличчям до людей".

Після лідера ГО "Громадський Форум Івано-Франківська", зі словами підримки, виступали: знаний культуролог Ганна Карась; академік, професор Володимир Качкан; викладач права, юрист Володимир Чорноус; голова виконкому Громадського Форуму Димитро Бєляєв, а також представник громадської організації "Громадянська позиція" (Анатолія Гриценко) Народний депутат України 3, 4 та 5 скликань Борис Безпалий. Всі ці відомі та авторитетні люди, у своїх виступах однозначно підтримали рішення Юрія Солов’я "йти у владу в місті, та разом - спільними зусиллями, творити зміни".

В підсумку, присутні в залі члени організації, а також мешканці Івано-Франківська, що займають активну громадську позицію, висловили свою повну підтримку команді Громадського Форуму Івано-Франківська щодо необхідності творення якісних та професійних змін задля покращення життя в рідному місті.

Обговорити на форумі