друкувати


КЛИЧКО - ГОМЕС. Прогнози спеціалістів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-21 11:04:16
Експерти вважають, що Віталій КЛИЧКО нокаутує Хуана Карлоса ГОМЕСА у п'ятому раунді. Відомі боксери, тренери та судді дали прогноз на поєдинок Віталій КЛИЧКО - Хуан Карлос ГОМЕС. Більшість з них вважає, що кубинець буде нокаутований у п'ятому раунді.

Наталья РАГОЗІНА, абсолютна чемпіонка світу: ні для кого не секрет, що брати КЛИЧКИ в даний момент є лідерами суперважкого дивізіону. Вважаю, що Віталій без проблем пройде претендента ГОМЕСА. Я дивилася бій Віталія з Семом ПІТЕРОМ, зізнаюся, українець справив на мене величезне враження, ніби і не було чотирирічної перерви. КЛИЧКО повинен перемогти красиво. Мені здається, це буде нокаут в печінку на останніх секундах п'ятого раунду. Гавана славиться своїм ромом, тому печінка напевно вразливе місце ГОМЕСА.

Прогноз на бій: Перемога Кличка в 5-му раунді.

Роман КАРМАЗІН, екс-чемпіон світу IBF у першій середній вазі: Віталій не повинен зазнати труднощів у двобої. Кубинець рухливий, але за великим рахунком безударний. Вважаю, що перемога буде за українцем. Він зараз на емоційному підйомі, ГОМЕС його достатньо розізлив різкими заявами на прес-конференціях, тому, вважаю, Віталій повинен перемагати нокаутом у середині зустрічі.

Прогноз на бій: Перемога КЛИЧКА в 5-му раунді.

Андрій ШКАЛІКОВ, колишній чемпіон Європи в середній вазі, промоутер: бій КЛИЧКО - ГОМЕС, мабуть, самий цікавий поєдинок важковаговиків за останній час. І той, і інший є боксерами вищого рівня. Весь світ обговорює, хто ж виявиться сильнішим і як складеться двобій. Особисто я вважаю, що переможе українець тільки тому, що габаритами ГОМЕС значно поступається у рості, вазі і довжині рук Кличку. Складно сказати, чи буде нокаут. Мені здається, що буде в заключних раундах.

Прогноз на бій: Перемога Кличка в 9-му раунді.

Євген МАКАРЕНКО, екс-капітан збірної Росії, багаторазовий чемпіон світу і Європи: не сумніваюся, що цей поєдинок буде цікавим. Я буду вболівати за Віталія. Вважаю, що українцю до снаги здобути над кубинських боксером дострокову перемогу. Віталій перебуває у відмінній формі, йому забезпечена підтримка трибун, яка буде гнати його вперед. Кубинці - технічний боксери, і навряд чи КЛИЧКУ вдасться вкласти ГОМЕСА у перших раундах. Я абсолютно впевнений, що на початку бою кубинець буде просто невловимий. До четвертого раунду все повинно стати на свої місця. Тут-то Віталій і повинен проявити свій бійцівський характер.

Прогноз на бій: Перемога Кличка в 5-му раунді.

Сергій ВАСИЛЬЄВ, наставник чемпіона WBO Asia Pacific Григорія ДРОЗДА: коли я дізнався, що Віталію належить зустрітися з ГОМЕСОМ, чомусь згадав бій кубинця з Володимиром ВІРЧИСОМ. Українець той бій програв по очкам. Саме головне, що хочеться підкреслити, це те, що ГОМЕС помірно витрачав свої сили, не летів стрімголов, а вибирав моменти і атакував. ВІРЧИС за габаритами нічим не поступається Віталію, тому я вважаю, що майбутня зустріч буде аналогічна тій, яка пройшла в минулому році на Кубі.

Прогноз на бій: Перемога КЛИЧКА по очкам, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі