друкувати


Прикарпатські дівчата можуть стати зірками світових подіумів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-20 12:19:08
19 березня в Івано-Франківську відбулася прес-конференція присвячена відкриттю в Україні модельного агентства Joy Model Management та кастингу в Західному регіоні.

"Сьогодні слов’янська зовнішність користується найбільшою популярністю на світових подіумах, - розповідає Коломия ВЕБ Порталу Володимир ЮДАШКІН, директор київського відділення цього всесвітньовідомого агентства. - Засновник агентства - Джон КАСАБЛАНКАС, який зробив зірками практично всіх топ-моделей 1990-их: Лінду ЄВАНГЕЛІСТУ, Клаудію ШИФФЕР, Синді КРОУФОРД, Наомі КЕМПБЕЛ і т д. На Заході країни ми співпрацюватимемо з тернопільськими колегами, зокрема з агентством Kristine Modelm Management, директор якого, Христина РУДИК, побачила на Прикарпатті багато дівчат модельної зовнішності".

Тепер дівчата з Прикарпаття матимуть можливість уже найближчими днями випробувати свої можливості потрапити на світові подіуми в Тернополі. Перевагу, звісно, надаватимуть молодим, красивим і з певними параметрами. Важливим для майбутніх зірок стане й те, що вони не брали участь у різноманітних конкурсах краси та не займалися в модельних агентствах (!!!). Це, на думку пана ЮДАШКІНА, може зіпсувати дівчину, і працювати за певними вимогами вона вже не буде.

Тим, кого виберуть представники агентства, буде відправлено до Києва та зроблено портфоліо. Дівчата матимуть можливість відвідати й салони краси. Хто не матиме грошей, отримає усе це безкоштовно. "Ми бачимо потенціал тієї чи іншої красуні, - говорить пані Христина, - і ми, звісно, не благодійна організація, отож дівчина згодом, коли почне заробляти як обличчя відомих компаній у рекламі, віддасть нам потрачені на неї гроші

До речі, під час відкриття київського представництва Joy Model Management Джон КАСАБЛАНКАС серед яких високо оцінив потенціал українських моделей і вельми зацікавлений у розвитку української фен-індустрії та готовий вкладати гроші в навчання українських моделей. Проте, на жаль, дівчата виступатимуть в іноземних компаніях. В Україні рекламний бізнес ще не має відповідного рівня, аби оплачувати шалені суми дівчатам з Joy Model Management.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі