друкувати


Демократія: Міст порозуміння між владою та громадою

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-11 12:42:24
Справжня демократія – це коли влада діє відкрито і прозоро, а народ має можливість контролювати усі владні кроки. Яким чином? З допомогою засобів масової інформації. Які не ведуть політику гри в одні ворота, а зважено і конструктивно стоять на позиції відстоювання інтересів суспільства.

Коломия ВЕБ Портал починає безпрецедентний проект, який стане місточком порозуміння між міською владою і громадою міста Коломия. Ні, це не буде звичний звіт перед людьми на тему, що "ми" вже для вас зробили і скільки ще хочемо зробити у майбутньому. Це буде реальна картинка стану справ у місті: що воно собою являє у сенсі житлово-комунального господарства, кілометражу дорожнього полотна, паркової зони та інші важливі для життєдіяльності міста аспекти. Це буде можливість запитати у будь-якого чиновника про те, чим він займається, і отримати повноцінну відповідь навіть на предмет фахової придатності тієї чи іншої людини до займаної нею посади.

Поки там, у високих кабінетах ще мізкують про те, коли проводити вибори до органів місцевого самоврядування, ми спробуємо розказати про місцеве самоврядування все: у яких умовах доводиться працювати, які проблеми при цьому виникають і від чого залежить ефективність чи неефективність владних дій.

Наразі чекаємо на запитання наших читачів, які просимо надсилати на адресу: info@kolomyya.org

Питання можуть стосуватись будь-якої сфери міського господарювання, і чим гостріші, чим актуальніші вони будуть, тим цікавішим буде наше спілкування з владою.

Автор: Маґда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі