друкувати


Нові види кризових афер: цього разу меблева

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-05 03:29:54
Меблі за новими кризовим цінами пропонувала директор магазина на промисловому ринку Полтави. І гарний інтер'єр салону, і інтригуюча назвою "Кращі меблі з Львова" зробили свою справу: покупці у великій кількості бажали придбати домашні гарнітури. У кожного потенційного клієнта продавщиця брала 50 відсотків завдатку. Зібравши 32 тисячі гривень, бізнес-леді разом зі своїм магазином пропала.

При отриманні завдатку, директор магазину обіцяла доставити товар на дім через тиждень-два. Причому доставка, підйом в квартиру та збирання меблів проводилася за рахунок фірми. На вудку аферистки попалися не тільки численні покупці, але й орендодавці ринку, на якому знаходився меблевий магазин. Вони, до речі, теж визнані потерпілою стороною. Реально, хазяйка ринку від аферистки не отримала жодної копійки. Жінка-орендар, до сих пір не вірить, що її могла обдурити нова подруга: "коли її побачила, з першої хвилини повірила. Мені її шкода, вона постійно говорила, що хвора на серце ". Треба віддати належне, аферистка працювала майстерно - з ким би вона не спілкувалася, моментально входила в довіру, втім, також майстерно цим і користувалася.

Після порушення кримінальної справи за фактом шахрайства, підозрювану затримали в Житомирі, звідки вона родом. Жінка виявилася вже раніше судимою і не повірите - за шахрайство. Тому тюремні будні не повинні стати для неї чимось новим.

Начальник сектору дільничних Дмитро СУХАРНІКОВ повідомив, що в даний момент вже встановлено 13 потерпілих, але, судячи по тому, що до них звертаються все нові жертви меблевої афери, це число збільшитися, повідомляють Надзвичайні події.

Обговорити на форумі