друкувати


ГРИЦЕНКО: Голосування по ОГРИЗКУ ще раз показало слабкість коаліції

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-04 11:59:30
Голосування про звільнення Володимира ОГРИЗКА з посади міністра закордонних справ ще раз підтвердило існування серйозних проблем в коаліції. Таку думку висловив голова парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони, член "Нашої України" Анатолій ГРИЦЕНКО.

Під час брифінгу ГРИЦЕНКО заявив, що коаліція в черговий раз продемонструвала свою слабкість та відсутність єдності. "Голосування показало, що можуть бути будь-які неочікувані результати. І це дуже велика проблема".

Анатолій ГРИЦЕНКО також висловив думку, що "несподіване" голосування 49 депутатів від БЮТ насправді було попередньо погоджено з керівництвом фракції і, можливо, з Юлією ТИМОШЕНКО. "Я б не говорив сьогодні про вихід якоїсь фракції з коаліції, але в Верховній Раді все складніше організувати нормальну роботу", – підкреслив ГРИЦЕНКО.

Відповідаючи на питання журналістів, чи свідчить голосування про розвал коаліції, ГРИЦЕНКО відповів, що ні. Але народний депутат вважає за необхідне провести збори всіх членів коаліції, за участю депутатів, прем’єр-міністра та міністрів, спікера парламенту.

"Нам треба подивитись один одному в очі та відверто визначитися: чи ми працюємо як коаліція, чи розходимось у різні кути", – наголосив ГРИЦЕНКО.

Автор: Андрій КАТРИН-МИХАЙЛЕНКО, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі