друкувати


Chery створить люксовий бренд для конкуренції з Audi

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-03-02 11:46:28
У березні поточного року китайський автовиробник Chery збирається вивести на ринок новий люксовий бренд Riich, а також незалежну марку Weilin, яка буде займатися продажем комерційних автомобілів.

У модельному ряду бренду Riich, який китайці позиціюють як конкурента Audi, буде шість автомобілів, включаючи седан, хетчбек, кроссовер та повнорозмірний позашляховик. Як сподіваються у компанії Chery, основною категорією покупців машин їх нової люксової марки стануть китайські чиновники, які зможуть купувати моделі через спеціально створену незалежну торговельну мережу. Очікується, що щорічні продажі таких машин складуть близько 50-60 тисяч примірників. Ціни на моделі Riich будуть починатися від 100 тисяч юанів[близько $14,7 тисячі] і доходить до 200 тисяч юанів.

Нагадаємо, що компанія Chery планує також у поточному році випустити на ринок 15 нових моделей. На цих автомобілях дебютують нові платформи, двигуни та трансмісія – варіатор. Крім того, автовиробник зараз веде підготовку системи автоматичної зупинки і запуску двигуна, гібридної силової установки і електрокарів.

Джерело: Дело
Переклад: Михайло ТЕРЕЩЕНКО, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі