друкувати


Тестери знайшли у Windows 7 дві тисячі помилок

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-28 12:51:41
Під час тестування в новій операційній системі Windows 7 було знайдено понад дві тисячі помилок. Корпорація Microsoft вже пообіцяла їх виправити. Серед помилок - недоліки в інтерфейсі, нелогічна поведінка програми, збій, зависання, невірний результат, проблеми сумісності, відсутність деяких потрібних функцій, а також такі дії системи, які могли б ввести користувача в оману.

В офіційному зверненні на веб-сайті Microsoft Developer Network наголошується, що компанія стала більш лояльно ставитися до думки користувачів і прагне врахувати їх побажання.

У січні Microsoft приймав по одному повідомленню від тестерів кожні 15 секунд протягом цілого тижня. За шість тижнів існування бета-версії від кожного розробника прийшло понад 500 звітів, а їх загальна кількість перевищила півмільйона.

Як повідомлялося, компанія Microsoft може розпочати постачання нової клієнтської операційної системи Windows 7 вже у вересні 2009 року, а не на початку 2010 року, як було заявлено раніше.

Нова система нагадує часи Windows XP. Проте в спадок від Windows Vista "сімці" дістануться ще 4 різних версії: Windows 7 Home Basic буде призначена для користувачів, які майже нічого не вимагають від комп'ютера, Starter Edition (за деякими даними, продажі цій версії будуть обмежені країнами, що розвиваються), а також навантажені різноманітними примочками Enterprise і Ultimate , повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі