друкувати


Ю.ТИМОШЕНКО потрібен неписьменний Міністр юстиції

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-23 04:58:29
"Міністр юстиції має компетенцію перевіряти всі нові закони на їхнє узгодження з існуючою нормативною базою. Очевидно, що для цілковитої узурпації влади в країні Ю.ТИМОШЕНКО потрібен не міністр, а людина, яка дозволить своє факсиміле "ліпити" під будь-чим і будь-коли.

Бажано - не читаючи того, що їй чи йому підносять. А ще краще – неписьменна, бо як прочитає, то може засумніватися", - так коментує народний депутат, лідер Єдиного Центру Ігор КРІЛЬ інформацію щодо заміни Міністра юстиції.

Політик вважає, що для уряду стало традицією ігнорування законодавства України заради досягнення своїх цілей. "Хочу нагадати, що своє урядування у 2007 році Ю.ТИМОШЕНКО починала з "дозволу" митникам та податківцям не виконувати розпоряджень судів. Наступник кроком були рейдерські захоплення держустанов, зокрема ФДМ та судів, у яких розглядалися справи про дострокові вибори. Апетит приходить під час їжі – зрозумівши, що захопити всю судову систему важко, БЮТ вирішив поставити на чолі Мін’юсту маріонетку з факсиміле. Дешево і сердито", - наголошує Ігор КРІЛЬ, повідомляє Прес-служба Єдиного Центру.

"Якщо в умовах кризи зміна економічного блоку уряду, про що Єдиний Центр, нагадаю, говорив ще влітку, зрозуміла, то заміну Міністра юстиції можна пояснити лише політичними мотивами, – вважає народний депутат. – Ю.ТИМОШЕНКО будь-якими методами хоче позбутися всіх, хто ще здатен висловлювати тверезу оцінку тому, що відбувається в країні. Це вкотре підтверджує: цей уряд займається не боротьбою з кризою, а тим, щоб якомога довше зберегти себе у владі. Тому вирішення економічних проблем почнеться лише після відставки всього уряду і заміни його на команду професіоналів".

Обговорити на форумі