друкувати


Міс Рівненщина-2008 бачить майбутнє в бізнесі

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-20 05:56:57
На зустріч "Міс Рівненщина-2008" Наталія СОЛОВЙОВА прийшла прямісінько із занять з репетитором. Юна переможниця обласного конкурсу краси цього року закінчує школу. Тому підготовка до незалежного оцінювання наразі так само важлива, як і підготовка до "Міс Україна-2009". Ось і залишається вільним серце красуні — часу ще й на коханого просто немає.

На ранок після перемоги вихованка агентства моделей "Панна" Наталія СОЛОВЙОВА прокинулася ще під враженнями, але вже з усвідомленням власного тріумфу. Отримала чимало привітань від близьких, друзів, родичів. Багато знайомих, які напередодні були на конкурсі, дзвонили й ділилися своїми емоціями.

— У залі під час фінального шоу мене підтримували мама, друзі, однокласники, — каже дівчина.

Коханого у неї поки що немає. І це зовсім не через надмірну вимогливість до кандидатів. Усе набагато простіше — у Наталії просто немає на це часу.

— Була зайнята підготовкою до конкурсів, репетиціями. Перед цим брала участь у конкурсах "Міс Університет" та "Княгиня України". Але "Міс Рівненщина" — моя найбільша перемога, — ділиться враженнями щаслива переможниця. — Завершення конкурсу відсвяткували разом з дівчатами в агентстві "солодким" столом.

За словами першої красуні Рівненщини, вона дружелюбна та комунікабельна людина. Але конкурс краси є конкурс і конкуренція — його невід’ємна частина.

— Ми багато часу проводили разом на репетиціях, ходили до солярію. Але конкуренція, звичайно, відчувалася. Бо кожна дівчина була достойною суперницею, — каже Наталія.

Щоправда, котрих з учасниць вважала своїми найбільшими супротивницями, дівчина не зізналася. Не визначилася вона поки що і з майбутньою професією.

— Найголовніше зараз — успішно пройти незалежне тестування. Від його результатів все і залежатиме! Якщо результати будуть гарні, пробуватиму вступати до університетів Києва. На кого піду вчитися, ще не вирішила. Але хотіла би, щоб це було пов’язано з підприємницькою діяльністю, бізнесом, — роздумує "Міс Рівненщина-2008". — Зараз багато часу займаюся з репетиторами, маю заняття з математики та української мови. Школу відвідую справно. Але під час репетицій дуже багато пропустила. Добре, що моя класний керівник зрозуміла мене і підтримала.

Хоч із професією ще не визначилась, продовжувати модельну кар’єру Наталія СОЛОВЙОВА хоче точно, і при цьому прагне бути схожою на українську модель світового масштабу Сніжану ОНОПКО.

— Мені подобається її зовнішність і те, що у свої сімнадцять років вона досягла неймовірних результатів. Буквально за два місяці стала однією з найвідоміших моделей світу, — зауважує "Міс Рівненщина".

Що ж, такий шанс у дівчини є. Зараз їй всього лише шістнадцять. Попереду — конкурс краси "Міс Україна-2009". Хто зна, може, він і засвітить нову зірку українського модельного бізнесу.

Автор: Марина ФУРС
Джерело: Тижневик ОГО
Обговорити на форумі