друкувати


Найдорожчі і найдешевші в обслуговувані автомобілі світу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-20 04:40:09
Американський журнал "Форбс" знову повернувся до теми найдорожчих і найдешевших в обслуговуванні автомобілів. Особливих змін у порівнянні з минулим роком небагато. Як і раніше найбільш дорогими в обслуговуванні вважаються автомобілі німецького виробництва.

Відразу п'ять моделей Mercedes-Benz, дві - Porsche, дві - BMW і одна Audi. "Німці", що примітно зайняли всі позиції в першій десятці списку. Самий дорогий в обслуговуванні, за даними журналу "Форбс", - Mercedes-Benz CL-класу. При тому, що ціна на цей автомобіль складає близько $ 100 тисяч, експлуатаційні витрати - близько $ 175 тисяч. Щоправда, остання сума покриває п'ять років його інтенсивної експлуатації.

Тим, хто не хоче витрачатися багато на обслуговування свого автомобіля, журнал "Форбс" рекомендує купувати корейські машини. Наприклад, Hyundai Accent, Kia Rio або Chevrolet Aveo. Ті, хто перживає про свій статус, але бажає заощадити краще підійде Toyota Corolla, Toyota Yaris або Honda Jazz. У десятку найдешевших в обслуговуванні моделей увійшов також Ford Focus, повідомляє META.

Обговорити на форумі