друкувати


Синхронність звинувачень Огризка Затуліним та Кожем’якіним просто дивує

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-19 03:30:40
"Синхронність звинувачень міністра закордонних справ В.Огризка з боку депутата російської Держдуми К. Затуліна та бютівця А.Кожем’якіна просто дивує. І той, і той нагнітають ситуацію, порівнюючи її з провокуванням військових дій. Складається враження, що заяви цим "діячам" писалися у прес-службі Кремля, і то під копірку", - так прокоментував народний депутат, член Президії Єдиного Центру Василь Петьовка дискусію навколо заяв В.Огризка.

Політик вказує, що "намагаючись заслужити підтримку з боку керівництва Російської Федерації для свого лідера на майбутніх президентських виборах, депутати від БЮТ забувають, у якій країні вони живуть та інтереси якого народу мають відстоювати. І в той час, як уряд здає національні інтереси у газовій сфері, намагається відмовитися від частки України у власності колишнього СРСР за кордоном, бютівці змагаються у тому, хто більше принизить нашу державу", - зазначає Василь Петьовка, повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

"Єдиний Центр послідовно виступає за те, що стосунки між нашими країнами розвивалися в руслі взаємовигідної співпраці, поваги і порозуміння, – наголошує народний депутат. – Але це буде лише тоді, коли сторони поважатимуть одна одну і не використовуватимуть дрібних провокаторів для просування власних інтересів".

Обговорити на форумі