друкувати


Самогубця-невдаху посадили за смерть собаки

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-19 01:18:04
Житель Каліфорнії Корі БАЙРОН зробив спробу самогубства, стрибнувши з моста разом з поліцейським собакою, який вчепився в нього, повідомляє Associated Press. 19 лютого 2009 року суд засудив Байрона до 3 років і 8 місяців тюремного ув’язнення за вбивство собаки.

31 грудня 2007 року, знаходячись в стані алкогольного сп'яніння, Корі БАЙРОН вирішив накласти на себе руки, для чого поїхав до мосту, який сполучає Сан-Дієго і Коронадо через затоку Сан-Дієго.

Поліцейський помітив порушення з боку БАЙРОНА і кинувся за ним навздогін, проте той не зупинився аж поки не в'їхав на міст. Як тільки БАЙРОН покинув авотмобіль, поліцейський випустив собаку на прізвисько Страйкер, і, коли самовбивця приготувалася до стрибка, Страйкер вчепився зубами в його ногу.

Як заявив Корі БАЙРОН суду, він був дуже зосереджений на стрибку і не відчув, що собака вчепилася в нього. В результаті падіння з 60-метрової висоти у воду собака загинув, у БАЙРОНА стався розрив легені, проте він вижив.

На церемонії похоронів Страйкера були присутні кілька сотень співробітників поліції і 120 поліцейських собак, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі