друкувати


Найбільш потворні автомобілі планети

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-18 04:04:45
13 найбільш потворних автомобілів планети потрапили в рейтинг.

Далі всіх від сумнівного подіуму розташувався Suzuki Jimny. Його зовнішність важко назвати привабливою. Однак він дуже схожий на веселий паровоз, головного героя однойменного мультфільму. В загальному, не красень, звичайно, але якись весь добрий і позитивний.

Ще один претендент - Fiat Croma. Якщо в новому обличчі він став дуже навіть нічого, то ось попередній кузов - це просто жах. Мабуть, приблизно так виглядає виголоділий домашній хом'ячок, побритий наголо своїм нездоровим господарем. Останній з потвор займає саме 11-е місце. Наступні десять - просто фантастично противні.

Jeep Compass - сучасний автомобіль. І дизайн у нього сучасний, тільки дуже вже на любителя. Він схожий на дурнувату собаку, яка віддано дивиться на господаря широко відкритими, дуже люблячими, але абсолютно нерозумними очима.

Hafei Simbo - ну чим не представник цирку?! Всі ж пам'ятають анекдот про дівчинку, якій мама занадто туго зав'язувала косички і та весь час посміхалася. Ну, ось у Hafei така ж сувора мама, у нього аж очі-фари на лоб лізуть.

Незважаючи на всю свою крутизну і престижність, попав в наш рейтинг і Maserati Quattroporte. Видом передньої частини автомобіля деякі можуть навіть захоплюються. В кінці кінців, величезна хижа рибина - не найгірше порівняння. А от задня частина не просто похмура, вона пригноблена настільки, що хочеться піти і повіситися.

Сьоме місце - Morgan Aero 8. Ретроавтомобілі завжди в пошані. Особливо з величезними колісними дисками. Але тільки не тоді, коли одне око більше іншого і радіаторна решітка навіває сумні спогади про вірші Пушкіна "В'язні" - "Сижу за гратами у в'язниці сирій ..."

Трохи потворне Pagani Zonda. Дуже швидкий, дуже спортивний автомобіль. Усе було б добре, якщо б так не нагадувала машина надуту жабу у ставку. Треба замість гудка клаксону поставити запис квакання жаби.

SsangYong - частий гість в подібного роду рейтингах. Але пікап Actyon Sports переплюнул всіх інших. Коли рухаєшся по бездоріжжю, треба мати гарний нюх - це зрозуміло, адже ось-ось можна куди-небудь вляпатися. Мабуть, саме тому у цієї машини такий величезний гострий ніс, який робить її схожою на щура, що принюхується до стріхніну.

П'ятірку самих-самих відкриває Alfa Romeo 8C Competizione (на фото). Зрозуміло, що це дорогий спорткар. Однак надто він схожий на персонажа мультфільму "Карлик Ніс". Сумні очі і великий низько опущений ніс видають у нашому герої чуйну, добру душу.

Майже вискочила на п'єдестал хоть якогось рейтингу Mahindra Bolero. Тут убоге абсолютно все, від дисків до бічних дзеркал. Втім, до бронзи авто не дотягнулося виключно через свої маленькі півсліпі фари. Вони додають "особі" індійської машини хоть щось живе, так як роблять її схожою на крота.

Бронза відходить до таємничої Lucra LC470. Її потворність практично переходить у красу - так сильно вона схожа на маленьку перелякану ящірку. Їй тільки що відірвали хвіст, чим викликали її крайнє здивування і смуток .

Срібло у Tata Nano. Вона настільки ж потворна, наскільки дешева. Свіжі задумки дизайнерів коштували дуже дорого, і творці вирішили просто взяти старий радянський холодильник (у багатьох такі стоять на дачі), приробити до нього колеса від велосипеда "Дружок". І вуаля - автомобіль готовий.

Але відняти у Pontiac Aztek його оригінальну потворність не здатен ніхто. Змішувати гени людини і тварини заборонено у всьому світі, тільки в Англії нещодавно дали добро. А ось схрещувати автомобілі з тваринами ніхто не забороняв, чим і скористалися американці - получився такой от мутант Pontiac Aztec. Свиняче рильце, очі таргана, тулуб носорога - на автомобільних колесах, повідомляє META.

Обговорити на форумі