друкувати


Голова ЄЦу про Пинзеника, кризу та брехню Тимошенко

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-17 04:12:13
Подавши у відставку, Міністр фінансів України Віктор Пинзеник, поступив як виважений політик, прокоментував Коломия ВЕБ-Порталу початки змін в уряді Павло Андрусяк, депутат обласної ради голова Івано-Франківської обласної організації Єдиного центру.

— Ми звикли, що чиновники, як правило, тримаються за крісла та посади, але бувають принципові моменти, коли треба рішуче протистояти усьому, що твориться навколо. Доволі непорядно повела себе Юлія Володимирівна Тимошенко у цій ситуації, "чемно подякувавши” екс-міністру за роботу.

А фінансова криза тим часом поглиблюється. Згідно прогнозу МВФ в Україні очікується значне падіння внутрішнього валового продукту, 20% інфляція, зростання рівня безробіття і зовнішньої заборгованості держави. Країну загнали у кризову кабалу. У цій ситуації посиляться російські впливи, чигатиме небезпека північного сусіда.

Уже сам факт перемовин Прем’єр-міністра про п’ять мільярдів доларів позики для України з Росії, свідчить про те, що пані Тимошенко дбає тільки про своє омріяне президентське крісло, а не про майбутнє держави. До речі, Юлія Володимирівна заявляла, що вона розсилала листи з прохання про позику і в інші країни, зокрема у США і Євросоюз. Проте уряди цих країн заявили, що ніяких листів не отримували.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі