друкувати


Lada 111-Універсал знята з виробництва

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-16 01:21:36
На "АвтоВАЗ" припинено виробництво універсалів Lada 111. Останні 2 тис. таких автомобілів зійшли з ВАЗівського конвеєра у грудні, а всього у минулому році було випущено майже 15 тис. машин цієї моделі. Про це повідомляє Автостат.

Таким чином, модель Lada 111 поступилася місцем на конвеєрі "АвтоВАЗу" Універсалу Lada Priora, підготовка до виробництва якого виходить на завершальну стадію. Так, під час січневих канікул у складально-кузовному виробництві була проведена модернізація лінії зварювання кузовів, на якій буде випускатися нова модель. Нагадаємо також, у грудні була випущена перша пілотна партія універсалів Lada Priora.

Між тим, Lada 111, яка 10 років випускалася на "АвтоВАЗ", продовжує свій життєвий цикл на конвеєрі черкаського заводу. В кінці грудня минулого року там почалося повномасштабне виробництво автомобілів цієї моделі. До того ж універсали, так само як і седани "десятого" сімейства, що випускаються у Черкасах за повним циклом, отримали оновлений інтер'єр. Це нові: панель приладів, оббивка салону і дверні від Lada Priora.

Автор: Соломон ЛІБЕРМАН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі