друкувати


Задля спільної справи

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-14 11:39:53

У "Вільного голосу" за вісімнадцять років праці створилося чимало добрих традицій, одна з них — щорічне відзначення працівників поштових відділень, які сприяли нам у передплаті. Адже, щоб потрапити до читачів, "Вільний голос" проходить не лише через руки працівників редакції, друкарів, але й листонош. Отож, цьогоріч ми не лише не відійшли від традиції, але й навіть розширили її рамки, бо, крім начальників поштових відділень, запросили тих сільських голів, які також доклали чимало зусиль для збільшення нашого тиражу.

З добрим показником підсумку передплатної кампанії вийшло поштове відділення, що обслуговує два Вербіжі, — Нижній і Верхній, керує ним Олександра ТЕСЛЕВИЧ. Крім неї, до редакції також завітали голови цих сіл Марія КАРПЕНЮК і Віктор АНДРІЙЧУК, які особисто агітували за передплату на "Вільний голос". Дбає про те, щоб "Вільний голос" отримували його виборці, і депутат районної ради Михайло АНДРІЙЧУК. Зокрема, цього року 26 примірників нашої газети також передплачено його коштом, за що висловлюємо шановному Михайлові Васильовичу щиру вдячність.

Непогані здобутки цьогоріч і в Отинії, де відділенням керує Любов ШУМЕЙКО; на жаль, через термінові справи не зміг вповні розділити з нами свято селищний голова Отинії Богдан ТИМЧИШИН. Лише на кілька хвилин перед дорогою до Івано-Франківська він зайшов до редакції, а ми, в свою чергу, скористалися нагодою, щоб подякувати йому й вручити скромний подарунок.

Третє поштове відділення, яке успішно попрацювало на передплату, — Мишинське, керує ним Марія МАКСИМ’ЮК. Запросили ми на відзначення поштарів і заступника начальника центру поштового зв’язку з питань маркетингу та продажу послуг Дею МІХЕЄЄВУ. Також редакція відзначила керівництво підприємства, яке зробило найбільшу передплату: ним стала Товмачицька установа, яку представляв заступник начальника Степан ПОТЯТИННИК.

Щиро привітала гостей, подякувала за співпрацю і вручила подарунки головний редактор Ольга ГАВРИЛЮК. Як і годиться, не обійшлося без дружньої бесіди за чашкою кави. Хочеться наголосити про особливий настрій і теплу атмосферу, яка панувала між нашими гостями, адже тут не було чужих і випадкових; усі ми робимо спільну працю, щоб головний часопис краю — газета "Вільний голос" вчасно приносила новини до кожної оселі, щоб була завжди бажаним другом і порадником.

Автор: О. КРОХМАЛЮК, "Вільний голос" для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі