друкувати


Сім'ю наркодилера клієнт втопив в крові

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-12 02:44:07

Жахливий випадок в Черкасах. За відмову продати шприц з дозою, наркоман в стані ломки втопив в крові родину наркодилера. Єдине, що не давало спокою підлітку: ніж виявився не надто гострим і завадив відрізати голову подрузі торговця наркотиками.

Марина перебуває в лікарні вже тиждень. У жінки зламані руки і перерізана горло. Постраждала і голова жінки - по ній теж били молотком. У бійні, яку влаштував у будинку наркоман, їй дивом вдалося вижити. Чоловік, до якого прийшов хлопець, загинув відразу.

За даними слідства, чоловік Марини тривалий час було наркодилером, а вбивця - його давнім клієнтом. У той день між чоловіками стався товарно-грошовий конфлікт. Затриманий просив продати наркотики у борг. Хазяїн зілля йому відмовив. За відмову «по-доброму» дати дозу підліток забив кривдника молотком, а його співмешканці крім ударів молотком ще й перерізав горло. Після цього, підліток знайшов, що шукав: наркотики виявилися в ящику стола.

У відношенні наркомана порушено кримінальну справу за фактом вбивства і нанесення тяжких тілесних ушкоджень. По цих статтях обвинувачений оселиться у в'язниці довічно, повідомляють Надзвичайні події.

Обговорити на форумі