друкувати


Кішка, упавши з 9 поверху, залишилася живою

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-02-10 11:02:38

Упавши з дев’ятого поверху, кішка Мура залишилася живою і неушкодженою. Після такого "польоту" ніхто не думав, що їхня улюблениця залишиться живою.

"Улітку Мура любила ловити метеликів за вікном, - розповідає власниця тварини Наталія Курчій. - Кішка увесь час сиділа на підвіконні та спостерігала за дощем, очевидно, думаючи, що краплі це - новий різновид метеликів. Щоб не трапилося лиха, я стежила, аби Мура не випала з вікна, проте таки не вберегла".

Днями пані Наталія із сином чекали гостей. На кухні цілий день щось варилося та смажилося, отож Михайло відчинив кватирку та одну половину вікна, аби провітрити приміщення. Мурі тільки того було й треба. Вона миттю вискочила на підвіконня, стала на задні лапки та почала ловити "метеликів".

Раптом, не втримавши рівновагу, тваринка упала вниз. Мати із сином скрикнули та кинулися на подвір’я. "Я зрозумів, що більше ніколи не побачу Мури, - мовить Михайло, - адже під вікном - твердий асфальт. Проте мертвої кішки я не побачив". У власників нещасної тварини з’явилася надія, що Мура таки вижила. Проте знайти її було неможливо. До четвертої ночі люди обійшли увесь квартал, проте кішки ніде не було. Пошуки продовжили наступного ранку.

В одному із підвалів Наталія із сином почули жалібне нявчання. На превелику радість Курчіїв там сиділа цілком неушкоджена Мура. Тваринку за кілька хвилин відвезли до ветеринара. Той виявив тільки забій задньої частини та переляк. "Це справжнє святкове чудо, - дивувався лікар, - напевно ви свою кішку дуже любите, тому житиме вона ще довго-довго". За кілька днів кішка оговталася і знову сідає на підвіконня. Тільки тепер Наталія та Михайло пильно стежать, аби в той час, коли кішка на кухні, навіть кватирка була міцно зачинена.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Фото Галини Плугатор: щаслива Мура серед іграшок обмірковує нові "польоти"
Обговорити на форумі