друкувати


Чоловікам сниться секс, а жінкам частіше бачаться жахи

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-30 12:43:38

Що нам сниться? Чи різні чи сновидіння чоловіків і жінок? Відповідь на ці запитання є у психологів. Жінкам частіше сняться жахи, чоловіки у сні частіше займаються сексом.

А ще жіночі сни більш емоційніші, ніж чоловічі. До таких результатів привело вивчення "щоденників снів" 100 жінок та 93 чоловіків у віці від 18 до 25 років.

Отже, жінки часто мають у сні страх. Їх кошмари можна умовно поділити на 3 види: страшні ситуації (переслідування, ситуації, що загрожують життю), втрата членів сім'ї і щось непоясниме. Часто жінок мучать старі страхи, перетворюючись в нав'язливі сни.

Чоловічі сни в більшості своїй пов'язані із сексуальною активністю. Причому, якщо жінки в снах обмежуються в основному поцілунками і сексуальними фантазіями, чоловікам частіше сняться статеві акти.

Жіночі сни повні родичів, вони більш домашні, у них менше негативних емоцій, менше агресії. Чоловікам сняться атаки і реальні загрози. Але самі вони уві сні дуже доброзичливі і прагнуть допомагати іншим, повідомляє Америка.RU.

Обговорити на форумі