друкувати


СТАЛІН та ГІТЛЕР були одержимі дияволом

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-23 06:04:31

Адольф ГІТЛЄР і голова СССР Йосип СТАЛІН були одержимі дияволом. Про це під час виступу на радіо Ватикан заявив головний екзорцист Ватикану отець Габріель АМОРТ, що виконує обов'язки "того хто виганяє диявола" при Папі Бенедикті XVI.

Отець АМОРТ, зокрема, сказав: "Звичайно, диявол існує, і він може заволодіти душею не тільки однієї окремої людини, але навіть групи людей або цілого народу. Я переконаний, що нацисти всі були одержимі дияволом. Досить тільки подумати, що робив ГІТЛЄР і що робив СТАЛІН. Майже напевно вони були одержимі дияволом. Про це можна судити за їхньої поведінки та вчинків, з жаху, який вони творили, і за тими жахливими речами, які робилися за їх таємних наказів. Тому ми повинні захищати суспільство від демонів ".

Але це ще не все. Як пише Daily Mail, згідно з нещодавно оприлюдненими таємними документами Ватикану, під час війни тодішній Папа Римський – Пій XII – намагався "дистанційно" вигнати диявола з ГІТЛЄРА. Що, на жаль, не мало ніякого ефекту.

Отець АМОРТ у зв'язку з цим зазначив: "Рідко буває, щоб молитва і спроба вигнати диявола спрацьовували на відстані. Зрозуміло, можна молитися за когось на відстані, але в такому випадку це не подіє". "Одне з основних вимог при вигнанні диявола – знаходитися у безпосередній близькості від одержимої людини, а також згода і бажання цієї людини, – вважає він. – Тому спробу вигнати диявола з людини, якої немає поруч і яка не виявляє ні готовності, ні згоди, дуже важко успішно здійснити. Однак у мене немає сумнівів, що ГІТЛЄР був одержимий, і тому мене анітрохи не дивує, що Папа Пій XII зробив спробу екзорцизму на відстані".

До речі, в минулому отець АМОРТ висловлювався проти книг про Гаррі ПОТТЕРА, заявляючи, що читання романів про хлопчика-чарівника відкриває розум дитини до окультизму і занять чорною магією. Отець АМОРТ, який є президентом Міжнародної асоціації екзорцистів, сказав про книги Дж. РОУЛІНГ наступне: "За Гаррі ПОТТЕРОМ ховається знак короля пітьми, диявола". Він також сказав, що книги РОУЛІНГ містять численні позитивні відгуки про магію, "сатанинське мистецтво", і додав, що в книзі почата спроба помилкового розмежування чорної і білої магії, в той час як насправді такого розмежування "не існує, тому що магія – це завжди звернення до диявола ".

Автор: Віталій ПРЕЙМ
Джерело: Фраза
Переклад: Петро ВОЛЯ
Обговорити на форумі