друкувати


Чемпіонат Європи розпочався з еротики

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-22 02:39:37

У вівторок у фінському Хельсінкі виступами танцювальних пар стартував чемпіонат Європи з фігурного катання. У перший день змагань учасники виконували обов’язковий танець.

Під час виконання обов'язкового танцю з росіянкою Катериною Рубльовою сталася прикрість. У спортсменки обірвалася бретелька на сукні й оголила груди. Тож майже увесь танець фігуристка танцювала "топлес". Щоправда, глядачам-чоловікам цей номер сподобався. Засмучену Катерину вони підтримали оплесками.

"Це ж треба такому трапитися - і саме на чемпіонаті Європи! У мене після першого ж кола кроків на платті відірвалася лямка. Коли треба було руку подавати, я більше намагалася плаття підтримувати, хоч на твіззлах якось по можливості затискала... Але ж там стільки відкритих позицій - жах! Практично стриптиз у прямому ефірі на всю Європу. Спасибі Вані - він по можливості прикривав мене. Як докатали до кінця, не пам'ятаю - усі думки були тільки про плаття. Коли кланялися, із трибун хтось свистів - це жах! Піду зараз сховаюся куди-небудь, щоб ніхто не знайшов", сказала Рубльова по закінченні виступу

Анна Задорожнюк і Сергій Вербило, українські фігуристи, після першого дня змагань мають 9-й результат. В іншого нашого дуету, Алла Бекназарова-Володимир Зуєв, після обов’язкового танцю 13-та позиція. Без травмованих чемпіонів світу французів Ізабель Делобель і Олів’є Шонфельдера, лідерами стали представники Росії – пара Яна Хохлова-Сєргєй Новіцкій.

Автор: Олег БОРОДАЧ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі